• https://www.facebook.com/AutobedrijfLeoHoeben
 • Leo Hoeben Someren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

olie-bijvullen

Onderhoud en reparatie

Tijdig onderhoud van uw auto is van essentieel belang.
Onder reparatie en onderhoud verstaan wij de juiste onderhoudsbeurt volgens de fabrieksspecificaties.

Wij beschikken over de modernste Hella Gutmann diagnose-apparatuur waarmee wij elk merk auto kunnen uitlezen en diagnostiseren. En komen wij tijdens onze werkzaamheden onvoorziene mankementen tegen dan nemen wij altijd eerst contact met u op alvorens we overgaan tot reparatie. Zonder uw toestemming wordt er niets gerepareerd.

Lease auto’s

Ook met uw lease auto kunt u voor onderhoud en reparatie bij ons terecht. Wij zijn aangesloten bij ROB (Reparatie-Onderhoud Banden), waardoor wij voor nagenoeg elke leasemaatschappij werkzaamheden mogen uitvoeren.

Airco service en reparatie

Beperk motorslijtage en bespreek tijdig met Leo Hoeben het reparatieplan.

Beperk motorslijtage en bespreek tijdig met Leo Hoeben het reparatieplan.

Al meer dan 10 jaar lang zijn is garagebedrijf Leo Hoeben in Someren gespecialiseerd in service en onderhoud van airco’s, ongeacht het merk. Sinds 2012 zijn wij aangesloten bij het concept Airco4cars. Dit houdt in dat wij nagenoeg alles kunnen leveren en repareren van aircosystemen voor alle voertuigen, ook voor landbouw- en trucksector. Bij dit concept kan tevens met ‘ruidelen’ gewerkt worden. Dit zijn gebruikte onderdelen die geheel gereviseerd en getest zijn. U krijgt een uitstekende kwaliteit voor een interessante prijs. Tevens krijgt op deze ‘ruildelen’ dezelfde garantie als op nieuwe onderdelen. Klik hier voor meer informatie.

APK

Alle voertuigen tot 3500 kg. kunnen en mogen wij keuren. Dit geldt zowel voor benzine- als dieselvoertuigen. Alle auto’s vanaf 1 januari 2006 moeten voortaan worden uitgelezen volgens een bepaald protocol. Dit doen we met EOBD tool. Voor meer informatie klikt u hier.

accu

Accuservice

Leo Hoeben is aangesloten bij AccuXpert
en heeft altijd de juiste accu op voorraad.
Klik hier voor meer informatie.

 

 

hella2

 

Hella Service

Als Hella Service Partner is Leo Hoeben altijd op de hoogte van de nieuwste onderdelen en technieken. Klik hier voor meer informatie.

BOVAG

BOVAG Lid Autobedrijf Leo Hoeben

Of het nu gaat over onderhoud van een nieuwe auto of een tweedehands auto of zelfs een occasion: betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk. Daarom gaat u voor het onderhoud en reparatie van een auto naar het Bovag autobedrijf Autobedrijf Leo Hoeben.

Autobedrijf Leo Hoeben werkt volgens de leveringsvoorwaarde van  de BOVAG Garantie voor reparatie en onderhoud aan uw auto.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een onderhouds- of reparatieplan