• Leo Hoeben Someren
  • Leo Hoeben
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Allround garagebedrijf voor alle merken auto’s

Autobedrijf Leo Houben is een allround garagebedrijf, waarbij de klant en hun auto centraal staan. Altijd zal er gezocht worden naar een goede oplossing en worden dure reparaties vaak vervangen door oplossingen die op basis van inzicht vaak beter blijken te zijn. Dit kan natuurlijk alleen maar wanneer je verstand van techniek hebt en niet enkel afgaat op de diagnose apparatuur. Dit betekent dat Leo Houben continu bijgeschoold wordt om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen. Auto’s zitten tegenwoordig boordevol techniek. Ze zijn steeds ruimer uitgerust met elektronica. Ze worden steeds intelligenter maar daardoor ook steeds kwetsbaarder.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf en weer mistig draagt autobedrijf Leo Leo Houben op zijn beurt zijn kennis en vaardigheden weer over aan de auto technici van de toekomst.

In- en Verkoop van gebruikte auto’s

Specialisatie en doen waar je goed in bent is het beste voor de klant. Sinds mei 2014 is garagebedrijf Leo Hoeben zich alleen nog maar gaan toeleggen op reparatie en onderhoud van auto’s. Vanaf die tijd heeft Peter Mutsers van Mutsers Auto’s op het zelfde adres zijn intrek genomen. Mutsers Auto’s richt zich op de in- en verkoop van auto’s, zowel nationaal als internationaal.

Voor de actuele voorraad auto’s kijkt u op www.mutsers.nl

Bij twijfel, bel ons:

(0493) 491 862

Hoort of voelt u iets aan uw auto? Wees er op tijd, want daarmee kunt u een hoop kosten voorkomen. Zorg daarom ook regelmatig voor onderhoud en controleer zelf de stand van de vloeistoffen. Bij twijfel neemt u altijd contact met ons op! Wij zijn er voor u en uw auto.