• https://www.facebook.com/AutobedrijfLeoHoeben
 • Leo Hoeben Someren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Hella Auto-onderdelen: topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Hella Service Partner

Als Hella Service Partner levert garagebedrijf Leo Houben te Someren hoogwaardige en aantrekkelijk geprijsde auto-onderdelen voor:

 • Verlichting
 • Airco
 • Koelingsonderdelen
 • Elektroschakelaars en schakelmateriaal

Ook als u uw auto zelf in onderhoud heeft kunt u via Leo Hoeben deze premium auto-onderdelen bestellen.

Hella globaliseert Duitse auto-industrie

Hella is populair onder professionals uit de auto-industrie. Dit Duitse bedrijf is een van de populairste bedrijven ter wereld en heeft een indrukwekkende geschiedenis. Hella is een van de autofabrikanten die de beste auto-onderdelen op de automarkt produceren. Het bedrijf is een van de grootste bedrijven in de industrie en is met name gespecialiseerd op het gebied van verlichting, elektronica en tweede markt. Bovendien biedt Hella innovatieve systemen om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen. Vooral in het elektrische veld heeft Hella geen concurrenten.

Pure luxe voor grandioze auto’s

Het bedrijf richt zich voornamelijk op carrosserie-elektronica, power management, sensoren, rijhulpsystemen en actuatoren. Hella auto-onderdelen zijn echte luxe voor elke auto. Reserveonderdelen en accessoires worden gekenmerkt door een groot aantal hoge kwaliteitsnormen, die voortdurend geoptimaliseerd worden door het bedrijf. Dankzij een grote verscheidenheid van auto-onderdelen steeds meer autofabrikanten vertrouwen hebben in Hella. Naast achter-en binnenverlichting, zijn koplampen ook populaire producten die worden geïnstalleerd in automerken als Audi, Volkswagen en BMW.

Veiligheid is de hoogste prioriteit

Hella auto-onderdelen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze worden niet alleen gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, maar ook door optimale pasvorm en functionele betrouwbaarheid. Hella auto-onderdelen zijn ook bekend om hun duurzaamheid. Een bedrijf als Hella KGaA Hueck & Co kan garanderen dat de operationele prestatie en duurzaamheid van de auto’s zal zeker verhogen. De innovatieve verlichtingssystemen en intelligente energie beheer zullen een hoog niveau van rijcomfort en tevredenheid verzekeren. Omdat de rijveiligheid een topprioriteit voor Hella is, zijn alle vervaardigd auto-onderdelen worden zorgvuldig geïnspecteerd en getest vóór levering.