BOVAG

BOVAG Lid Autobedrijf Leo Hoeben

Of het nu gaat over onderhoud van een nieuwe auto of een tweedehands auto of zelfs een occasion: betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk. Daarom gaat u voor het onderhoud en reparatie van een auto naar het Bovag autobedrijf Autobedrijf Leo Hoeben. Voor aanschaf van een auto gaat u naar Mutsers Auto’s Someren, de Merkdealer.

Onder één dak bieden zij de zekerheid die u nodig heeft. Autobedrijf Leo Hoeben werkt volgens de leveringsvoorwaarde van  de BOVAG Garantie voor reparatie en onderhoud aan uw auto.

Auto-onderhoud of reparatie natuurlijk bij Autobedrijf Leo Hoeben!

BOVAG

BOVAG-bedrijven werken samen aan de beste service en voorwaarden voor u, de klant. Ook investeren deze bedrijven in kennis, innovatie en duurzaamheid. Als u kiest voor een BOVAG-bedrijf, merkt u dat aan het betere aanbod, goed advies en de service bij aankoop, onderhoud en reparatie. Kortom: vakmanschap.

Een goed onderhouden auto rijdt lekkerder, is veiliger en is meer waard als u hem misschien weer wilt verkopen. Breng uw auto daarom regelmatig naar een BOVAG-autobedrijf. U kunt er rekenen op drie maanden garantie op onderhoud en reparatie en u weet zeker dat uw auto in goede handen is.

De meeste auto’s geven een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Sla liever geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. U bent uiteindelijk veel duurder uit als kleine gebreken te laat worden opgemerkt. En vergeet niet: APK is niet hetzelfde als een onderhoudsbeurt! Rijd dus liever niet van APK naar APK.

Lees meer over het onderhoud van uw auto.

Auto-onderhoud, hoe vaak en waarom?

Hoe vaak moet uw auto naar de garage? Dat staat in het instructieboekje en scheelt nogal per model. De meeste nieuwe auto’s geven een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Sla liever geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. U bent uiteindelijk veel duurder uit als kleine gebreken te laat worden opgemerkt.

Bij een kleine beurt ververst de monteur onder meer de olie, vervangt het filter en kijkt naar onderdelen als remmen, uitlaat, accu en lichten. Bij een grote beurt worden onder meer ook het koelsysteem en de wielophanging gecontroleerd. Bovendien krijgen de remmen een schoonmaakbeurt en worden bougies, lucht- en brandstoffilters vervangen. Zorg ervoor dat u tussen beurten door regelmatig zelf uw banden, verlichting, oliepeil en uw koel- en ruitenwisservloeistof controleert.